Hromadné slevy dnes

26.05.2011 21:27

ZA MÉNĚ času než jste zvyklí, najdete slevový serverech, obrovské slevy abezkonkurenčné ceny na různé služby či produkty. Nemusíte více surfovat dlouhé hodiny po netu, stačí si kliknout na naši-Vaši stránku a podívat si co nového nabízíme právě dnes ...
To vše samozřejmě ZA MÉNĚ peněz, než obvykle ...
Jednoduše si vyberte slevu, která vás zaujala, vyplňte pár políček a počkejte si na potvrzení o tom, že se daná akce úspěšně uzavřela. Nemůžete nic ztratit, jen získat.
Pravidelně budou na stránkách přibývat nové akce, takže se nezapomeňte na naši-Vaši stránku vracet znovu a znovu. Dnes si díky ní dáte výjimečnou večeři v nové restauraci, přes víkend lze masáž, která se Vám dosud jevila jako zbytečný luxus ao měsíc si můžete užívat wellness víkend nebo chladit se v kryokomoře ...
Samotný proces nakupování
1. Vyberte si zboží nebo službu z naší nabídky a klikněte na tlačítko Koupit. Nabídky jsou vždy časově omezené, dejte proto o nich vědět i Vašim známým.
2. Dostanete se k vyplnění jednoduchého formuláře obsahujícího Vaše základní údaje potřebné pro uskutečnění transakce. Vaše údaje nezveřejňujeme žádné třetí osobě, zůstávají jen v našem systému. Formulář vyplníte a potvrdíte údaje v něm. Dostanete konfirmační e-mail resp. SMS zprávu o zaslání formuláře do systému.
3. Pokud platíte platební kartou, Vaše peníze budou predautorizované bankou a zadrženy na "mezistupni platební transakce" až do momentu, kdy se daná sleva aktivuje. Až tehdy se převedou z Vašeho účtu na náš.
4. V případě, že se z jakýchkoli příčin náhodou daná nabídka nenaplní (neaktivuje), peníze se z mezistupně nikdy nedostanou k nám a banka jejich opět vrátí na Váš účet. Takové případy nepředpokládáme, zajištění tohoto druhu jsme však do našeho platebního systému zapracovali pro Vaši ochranu a bezpečí Vašich peněz.
5. Pokud se naplní minimální stanovený počet kupujících, stáváte se úspěšným účastníkům dané nabídky.
6. Emailem Vám následně přijde kupón, který si vytisknete a uplatníte u prodejce zboží nebo poskytovatele služeb.
7. Pak Vám už můžeme jen popřát dobrou chuť, na zdraví nebo příjemný zážitek.

Pozn. Před samotným nákupem si vždy důkladně prostudujte podmínky a náležitosti dané nabídky, včetně času do naplnění nabídky, data platnosti příslušného kupónu a pod.