Hromadné nakupování

26.05.2011 21:29

Do našich končin konečně dorazil trend hromadného nakupování, který se v zahraničí již léta těší obrovské oblibě. Hromadné, resp. kolektivní nakupování se stalo hitem a denně lidem ušetří i 70% z ceny různých výrobků a služeb.
Systém nakupování je přitom docela jednoduchý. Vybírat si můžete ze široké nabídky akciových předmětů, které najdete na mnoha slevový webech. Při každém produktu je uveden počet zákazníků, který je potřebný k tomu, aby mohla sleva platit. Na masáž s 50% slevou může být například potřebných 10 zákazníků. Jakmile si ji deset koupí, sleva se aktivizuje a automaticky platí pro všechny, kteří se k nákupu kliknutím přidají. Pokud se dostatečně velká skupinka náhodou nevytvoří, peníze se z vašeho účtu prostě nebude stažena.
Relaxační pobyty za polovinu, zkrášlovací kúry za třetinovou cenu či různé technologické výdobytky se 40% slevou na svých zájemců však nikdy nečekají dlouho. Svědčí o tom zelené fajočky, které svítí téměř při každém produktu a značí, že sleva je již aktivní.
Nabídka produktů se přitom neustále obměňuje. Portál sbírá informace z různých webů a tak svým zákazníkům přináší nejkomplexnější přehled o tom, co se dá momentálně koupit nejlepší. Nezmeškejte obrovskou slevu na to, po čem už dlouho toužíte, ale nemůžete si dovolit. Díky bezplatnému newsletteru, vám žádná nákupní vychytávka již neujede.